Tagrensning - Vi udfører tagrensning, tagrenovering, tagservice og tagmaling på Fyn


Taget er husets største overflade. Derfor er det også et vigtigt element i det førstehåndsindtryk som folk får af dit hus. Dit tag er konstant udsat for det danske vejrs omskiftelige humør, og får derfor både masser af sol, blæst og regn. Dit tag har, som resten af dit hus, brug for vedligeholdelse. Dette kan ske ved tagrenovering, tagrensning, tagmaling eller algebehandling.


Hvorfor skal jeg vælge en tagrensning?

Allerede et par år efter at du har opsat nyt tag, begynder tagets overfladebehandling at blive nedbrugt af fugt, mos, forskellige svampe, alger og lign. Dette betyder at taget med tiden bliver utæt. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på at få udført tagrenovering / tagrensning på dit tag.

En professionel tagrensning er med til at forlænge dit tags levetid med op til 10 – 15 år. Derudover får det taget til at fremstå nyere og mere sundt. Tagrensning / tagrenovering forskønner huset og øger husets værdi væsentligt.


Tagrensning på hele Fyn med miljø godkendte produkter

Tagrensning er underlagt strenge lovmæssige krav i Danmark. Hos Tagrens i Bogense på Fyn udfører vi kun tagrensning med miljø godkendte produkter, og rensning af tag sker derfor uden gener for omgivelser og natur.


Bestil et uforpligtende tilbud på tagrensning / tagrenovering

Hos Tagrens på Fyn går vi meget op i at vores kunder føler sig godt informeret, og derfor tilbyder vi et uforpligtende tilbud på tagrensning / tagrenovering.

Har du spørgsmål til tagrensning eller ønsker du et tilbud på tagrenovering, er du velkommen til at ringe til Tagrens i Bogense på Fyn på tlf. +45 2395 2395. Kontakt Jan Ærenlund ved Tagrens for et godt tilbud.


Vi udfører tagrensning / tagrenovering i Bogense, Nyborg, Odense, Svendborg, Middelfart og på resten af Fyn. Vi kører også til Fredericia hvis dette ønskes