Algebehandling - Tagrens udfører algerens og algebehandling af tag på Fyn og i Fredericia


Hvis dit tag er ramt af alger, er det både tagets udseende men også tagets holdbarhed der er på spil. Alger og mos nedbryder nemlig dit tag, og er med til at holde på fugten. Fugt er vand, og vand udvider sig i kulde. Derved kan dit tag slå revner, få frostsprængninger og begynde at skalle. Risikoen for at dit tag bliver utæt er meget stor. Derfor er det en god ide med en algerens / algebehandling af dit tag hvert 2. til 3. år.

Med en algebehandling / algerens fra Tagrens på Fyn, bliver dit tag endnu engang pænt at se på, imens det samtidig er med til at forlænge dit tags levetid. Hos Tagrens på Fyn benytter vi kun godkendte og miljørigtige produkter, når vi udfører algerens og algebehandling af dit tag.


Hvor lang tid tager en algerens?

Tiden det tager at udføre en algerens varierer alt efter størrelsen på dit tag, terrasse eller hvad du ønsker algebehandling af. Ofte tager selve algebehandlingen nogle timer.
Produkterne vi benytter til algebehandling, er biologisk nedbrudte efter blot 48 timer, og du behøver derfor ikke undvære din terrasse i en længere periode efter en algerens.


Hvor hurtigt kan jeg se resultater efter en algerens / algebehandling?

Det algemiddel vi benytter, virker allerede efter 30 minutter. Dette betyder dog ikke, at du kan se resultater allerede der. Det betyder blot, at de organiske alger begynder forrådnelsesprocessen. Normalt kan man begynde at se resultater efter ca. 7 dage.

Tidshorisonten kan dog variere, alt efter hvilke alger vi behandler for. Vi tager altid en grundig snak omkring dine forventninger, inden vi påbegynder en algerens.


Kontakt Tagrens på Fyn omkring algerens / algebehandling

Du kan kontakte Jan Ærenlund fra Tagrens i Bogense på Fyn her, hvis du har spørgsmål ang. Algebehandling, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på algerens.


Tagrens i Bogense på Fyn udfører algerens i Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart og på resten af Fyn. Vi tilbyder også algerens i Fredericia